2022 Yılının En Çok Tercih Edilen İç Cephe Boya Renkleri

kahverengi salon dekorasyonu

 

Renk Önerileri
 
Cİ 7602 / Marjinal Gri
 
Cİ 6262 / Kumsal Beji
 
Cİ 7483
 
Cİ 7062

Ev dekorasyonunun en önemli ögelerinden biri duvar boyasıdır. Yaşam alanlarını güzelleştiren, ortama hareket katan ve mobilyalarınızı daha görünür kılan renkler seçerek bulunduğunuz ortama şık bir dokunuş ekleyebilir, aynı zamanda renklerin enerjisini ruhunuzda hissedebilirsiniz. Tekstil modasında olduğu gibi yaşam alanlarımızın dekorasyonunda da her dönem popüler renkler değişkenlik gösterebiliyor. Son dönemlerin en çok tercih edilen renkleri ise açık tonlar… Peki, mekanlara hem ferah hem de dingin bir görünüm kazandıran açık tondaki duvar boyası seçenekleri neler? İşte bilmeniz gereken tüm detaylar!

İç Cephe Boya Renkleri Seçiminde Açık ve Doğal Tonlar Revaçta

Yaşam alanlarınızın dekorasyonunu her zaman bir bütün olarak ele almalı ve duvar rengi seçimini tüm detaylar tamamlandıktan sonra yapmalısınız. Böylece genel ambiyansla çok daha uyumlu, doğru renk seçimleri yapabilirsiniz. Eviniz için duvar boyası rengi seçerken şu detayları göz önünde bulundurabilirsiniz:

  • Halıların renk tonu
  • Pencerelerin renk tonu
  • Mobilyaların renk tonu
  • Perdelerin renk tonu
  • Zeminin renk tonu

Tüm bu detayları belirledikten sonra duvar rengi seçimine geçebilir ve zevkli kombinler gerçekleştirebilirsiniz. Dekorasyon trendlerine göre duvar boyası renk seçiminde son yılların en popüler renkleri açık tonlar. Bunun en önemli sebebi ise bu sade tonların hem mobilyalar hem de diğer aksesuarlarla son derece uyumlu olması ve kolay kombinlenmesidir. Özellikle bej, pembe ve gri bazlı duvar renkleri; zemin, pencere ve mobilya gibi unsurlarla ideal bir ambiyans oluşturur. Örneğin; Polisan’ın iç cephe boya renklerinden Cİ 7602 Marjinal Gri duvar boyasını, ahşap ve deri mobilyalarınızla aydınlık bir ortam yaratmak için tercih edebilirsiniz.

en çok tercih edilen renklerSoft renklerin bir diğer tercih nedeni ise bu renklerin doğal bir ortamdaymışız gibi huzurlu ve dingin hissettirmeleridir. Doğanın eşsiz renk kartelasından esinlenilerek üretilen sıcak kahve, bej tonları ile griler ve tatlı pembe renkler ortamın hem daha sakin hem de ferah görünmesine yardımcı olur.  Siz de Polisan iç cephe boya renkleri ile yaşam alanlarınıza daha aydınlık ve sofistike bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Polisan’ın 2022 Yılında En Sevilen Duvar Boyası Renkleri

Polisan’ın zengin duvar boyası renk seçenekleri sayesinde dekorasyonunuza en uygun rengi kolayca belirleyebilir ve ahenkli yaşam alanları oluşturabilirsiniz. Cİ 6262 Kumsal Beji, tüm mobilya ve dekorasyon unsurlarıyla harika bir uyum yakalar. Kumsal Bej tonunu ahşap zeminlerle ve mobilyalarla eşleştirebilir, ortama renk katmak için beyaz veya sarı bazlı eşyalardan yararlanabilirsiniz. Toprak tonlarındaki Cİ 7483 ise açık renkli mobilyalarla bir araya geldiğinde son derece rahatlatıcı bir etki sunar. Mekanı daha canlı göstermek için turuncu ve yeşil aksesuarlardan faydalanabilirsiniz. Soft pembe tonlarından biri olan Cİ 7062, özellikle açık gri mobilyalarla mükemmel bir uyuma imza atar. Yine dekorasyonu daha hareketli kılmak için sarı, yeşil ve koyu pembe aksesuarlara yer verebilir, göz alıcı iç mekanlar yaratabilirsiniz.

Siz de Polisan’ın özenli tekniklerle üretilen birbirinden farklı duvar boyası renkleri arasından favorilerinizi hemen belirleyebilir, ev dekorasyonunuza modern bir hava katabilirsiniz.

tv ünitesi

Sitemizin işlemesini sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için Polisan Kansai Çerez Aydınlatma Metni'ni incelemenizi rica ederiz.